Informatica a pus mâna pe Cupă!


Informatica Timișoara a furnizat marea surpriză în finala Cupei României la futsal, câștigând trofeul în detrimentul principalei favorite – Autobergamo Deva! Bănățenii au triumfat la penaltiuri, scor 10-9, în finala de la Miercurea Ciuc.

Final Four-ul Cupei României la futsal s-a încheiat joi seara, la Miercurea Ciuc, cu un deznodământ neașteptat. Echipa mai slab cotată, cu un lot mai subțire numeric și cu destule probleme financiare a luat fața marilor favoriți. CS Informatica a cucerit pentru al doilea an Cupa României după o finală decisă la penaltiuri cu Autobergamo Deva.

Finala din Harghita a avut aceeași desfășurare cu cea din 2017, de la Timișoara. Deva a fost învinsă de Informatica după o finală strânsă. Elevii lui Robert Lupu au fost mai inspirați la loteria penaltiurilor și au marcat de patru ori prin Araujo, Rakic, Simic și Ilaș, în timp ce portarul Iancu a parat două execuții ale adversarilor.

La finalul timpului regulamentar scorul era 6-6, golurile timișorenilor fiind marcate de Savio, Felipe și Simic, fiecare cu câte două goluri. Brazilienii Informaticii nu au încheiat pe teren finala și au părăsit terenul de joc cu câte o eliminare…

Este a treia finală consecutivă dintre Informatica și Autobergamo câștigată de echipa bănățeană. După finala Cupei din 2017 și Supercupa din luna august vine acum acest succes. Iar până la finalul sezonului cele două echipe se pot reîntâlni și în finala Ligii I…

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *