Trofeul rămâne la Constanța!


Handbaliștii timișoreni nu au reușit să răstoarne calculele și să câștige Cupa României în fieful favoritei. Politehnica a cedat finala competiției cu 21-23 în fața echipei gazdă HC Dobrogea Sud.

Trofeul Cupei României la handbal masculin nu va ajunge la Timișoara. Cel puțin nu în acest an! Politehnica a pierdut ultimul act al Final Four-ului de la Constanța și se întoarce acasă doar cu medaliile cuvenite locului secund. Alb-violeții s-au înclinat cu 23-21 în finala cu HC Dobrogea Sud de duminică.

Poli a gestionat excelent prima parte a finalei; a condus până la intrarea în ultimul sfert de oră. Bănățenii au condus și cu 4 goluri însă trecerea timpul a complicat și îngreunat tot mai mult jocul din atac. Diferența a fost făcută de lotul mai numeros al dobrogenilor, care le-a permis să își păstreze prospețimea în ultimele 10 minute.

Elevii lui Pero Milosevic s-au bătut atât timp cât au avut energia să o facă. Le-a lipsit însă ideile și luciditatea în finalul de joc în care presiunea și defensiva gazdelor au crescut.

Politehnica: Marjanovic 4 goluri, Orbovic 4 goluri, Fenici 4 goluri, Cîmpan 4 goluri, Vuk Milosevic 3 goluri, Lasica 1 gol, Vuk Milosevic 1 gol. Golgheterii lui HC Dobrogea au fost Vujovic 5 goluri, Nikolic 4 goluri, Crnoglavac 4 goluri.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *