ACS Poli cedează puncte cu Sepsi: ”Am bătut pasul pe loc”


Foto: acspoli.ro

ACS Poli nu a reusit prima victorie cu Leo Grozavu pe banca nici după a șasea încercare. Bănățenii au cedat puncte importante pe teren propriu, smulgând doar o remiză în fața celor de la Sepsi Sfântu Ghoerghe, scor 2 – 2, cu un gol venit în de la atacantul de avarie, Șeroni.

Timișoara a uitat gustul victoriei, iar acest punct obținut îi dă speranțe tehnicianului alb – violeților că echipa se va redresa. Gândul înfrângerii i-a speriat pe bănățeni, iar sub influența egalării pe final de joc aceștia consideră că e totuși un plus. ”Era și mai rău dacă pierdeam. Acum nu mai facem analize la cald, să rămânem cu plusurile. Și acest punct poate însemna mult, eu cred în destin.” a declarat Leo Grozavu.

Cu un departamentt ofensiv lipsit de eficacitate, poliștii s-au bazat din nou pe final pe Șeroni între fundașii oaspeți. ”Știam că la final vom veni cu mingi pe sus. De aceea l-am introdus.” a spus tehnicianul lui ACS Poli. Egalul îi ajută pe bănățeni și pentru moral, păstrând cu acest punct un avans minim față de Gaz Metan, echipă ce ocupă momentan poziția ce duce la baraj. ”E clar că iar am bătut pasul pe loc. E mai mult decât nimic dar e bine că am păstrat distanța în clasament dar nimic mai mult….Vom lupta până în ultima etapă. ”, a adăugat antrenoul alb – violeților.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *