ACS Poli se desparte de Leo Grozavu. Neaga coboară pe banca alb – violeților


După o serie de opt jocuri în care nu a cunoscut gustul victoriei, ACS Poli se desparte de antrenorul Leo Grozavu. Venit să salveze echipa la începutul lui februarie, tehnicianul îi lasă pe alb – violeți pe o poziție inferioară, Timișoara fiind în acest moment pe loc de baraj după înfrângerea în fața celor de la FC Botoșani, scor 0 – 1.

Cu un bilanț negativ, Leo Grozavu nu a dat semne că își dorește plecarea dar conducerea bănățenilor a considerat că este nevoie să intervină. Astfel, luni seară după ultimul eșec din play-out, Leo Grozavu a fost anunțat că timișorenii nu mai au nevoie de serviciile sale pe banca tehnică, deși antrenorul nu părea să anticipeze despărțirea la conferința de după joc.

Locul lui Grozavu va fi luat de directorul sportiv, Adrian Neaga. Din birourile echipei acesta va coborî pe bancă, având misiunea de a salva Timișoara de la retrogradare. Acesta se află la prima experiență în liga I ca și antrenor, fostul atacant atrenând doar în liga a III-a. Neaga nu are însă licența PRO pentru a sta pe bancă ca principal la jocurile din prima divize și astfel printre poliști se întoarce și Aurel Șunda

Cu Grozavu pe bancă, ACS Poli are un bilanț negativ cu  cinci înfrângeri și trei remize, reușind doar trei puncte în opt jocuri oficiale. Timișoara este singura formație din play-out fără victorie în a doua parte a campionatului. Lipsa punctelor i-a adus pe alb – violeți în situația de nu depinde doar de propriile meciuri, picând pe loc de baraj la doar un punct în fața celor de la Mediaș.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *