Ce victorie! Politehnica a învins CSM București la aruncările de la 7 metri


Politehnica Timișoara a răsturnat balanța în partida din turul I din play-off în urma unui succes puțin scontat pe terenul lui CSM București. Studenții au triumfat după executarea aruncărilor de departajare și pot păși joi în semifinale.

Handbaliștii timișoreni au dat o primă lovitură în play-offul Ligii Naționale. Au întors șansele de calificare în semifinale în favoarea lor printr-o victorie extrem de importantă în capitală. După 25-25 la finalul celor 60 de minute regulamentare, învingătoarea s-a decis la aruncările de departajare. Studenții au avut sânge rece și au transformat totul, în timp ce Savic a parat două aruncări și a decis soarta partidei: 29-28.

Politehnica: Fenici – 8 goluri, Orbovic – 5 goluri, Marjanovic – 5 goluri, Lasica – 2 goluri, Cîmpan – 2 goluri, Șania – 2 goluri, Santeiu – 1 gol. La aruncările de departajare au marcat Marianovic, Krsto Milosevic, Orbovic și Cîmpan.

Am luptat cu sufletul, am crezut până la final, dar am avut și noroc. Sunt mândru de băieți pentru modul cum au luptat, în ciuda numeroaselor accidentări pe care le avem. E un miracol că am câștigat la București! CSM-ul era favorită înaintea jocului I din sferturi și încă rămâne favorită și înaintea jocului al doilea din play-off.

Acum, devine și mai greu pentru noi să ne calificăm. Suntem siguri că adversarii noștri vor veni pregătiți sută la sută să câștige la Timișoara; ei au un buget dublu față de al nostru și un lot superior cu contracte mult mai substanțiale. Avem nevoie de sprijinul publicului, joi, la meciul al doilea. Vom lupta până la moarte la acest meci de acasă, iar dacă nu vom reuși va mai fi un prilej la București să câștigăm din nou. Vom lupta cu cinci jucători, cu 10 sau 15, cu problemele financiare pe care le ducem în continuare. Vom lupta pentru a intra în grupa locurilor 1-4”, a declarat antrenorul Pero Milosevic.

Meciul doi al disputei are loc joi, ora 17,30, în sala Constantin Jude.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *