Drum închis înspre semifinale


Handbaliștii timișoreni au ratat calificarea în semifinalele campionatului. SCM Politehnica a pierdut cu 21-29 meciul decisiv al seriei cu CSM București și cu scorul general de 1-2 va evolua pentru al doilea an în grupa locurilor 5-8.

Studenții nu au avut practic nicio șansă în cel de-al treilea duel cu CSM București din sferturile de finală ale campionatului. Fără niciunul dintre conducătorii de joc, Poli s-a descurcat greu în ofensivă în partida din capitală, de sâmbătă după-amiaza. Doar 9 goluri marcate de bănățeni le-a permis gazdelor să se desprindă aproape decisiv în învingătoare: 15-9 la pauză.

Pe măsura trecerii timpului, cea mai bogată echipă din campionat s-a dus la 8 goluri și și-a asigurat victoria cu 29-21; respectiv calificarea în semifinalele Ligii Naționale.

Poli rămâne cu amărăciunea meciului doi, unul în care i-a fost refuzată șansa unui egal și a aruncărilor de departajare. Fără doar și poate la acea fază din ultimele secunde în care s-a accidentat serios Fenici și Poli nu a primit aruncare de 7 metri s-a decis această calificare.

Politehnica: Șania 4 goluri, Santeiu 4 goluri, Orbovic 3 goluri, Hrimiuc 2 goluri, Marjanovic 2 goluri, Neamțu 2 goluri, Krsto Milosevic 2 goluri, Lasica 1 gol, Ștefan 1 gol.

Studenții vor evolua în grupa 5-8 – la fel ca în stagiunea precedentă -, una fără nicio miză alături de Minaur Baia Mare, Dunărea Călărași și HC Dobrogea Sud Constanța/Dinamo București.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *