Fetele au prins finala locului 5


Secția feminină a SCM-ului timișorean și-a câștigat dreptul de a disputa finala locurilor 5-6 în primul sezon petrecut în Liga Națională. Alb-violetele au câștigat cu 2-0 partida cu ICIM Arad din grupa 5-8.

Fetele conduse de Mihai Coldea s-au impus în minim de jocuri în disputa cu vecinele din Arad din primul tur al grupei 5-8. Cu victorii la Arad și Timișoara, SCM-ul a tranșat confruntarea cu un 2-0 deși pornea cu statutul de outsideră.

Meciul al doilea al seriei s-a jucat joi seara pe parchetul sălii Constantin Jude și s-a încheiat cu succesul clar al gazdelor: 82-69 (18-13, 23-19, 22-20, 19-17).

Cu Lloyd coșgeteră și cu veterana Brosovszky autoare a unui double double cu 11 pase decisive și 13 puncte, SCM Timișoara a eliminat un club ce are în palmares nouă titluri naționale.

SCM: Lloyd 29 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, Burdgess 18 puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive, Brosovszky 13 puncte, 5 recuperări, 11 pase decisive, 4 intercepții, Ardelean 10 puncte, Stoiedin 6 puncte, 6 recuperări, Pop 4 puncte, Filip 2 puncte, 4 recuperări.

Am reușit să învingem Aradul cu 2-0 și suntem foarte bucuroși în această seară. Jocul a fost unul extrem de tensionat, dar fetele noastre au făcut față cu brio conducând la aproximativ zece puncte aproape pe toată durata jocului. Fetele au dovedit din nou un joc colectiv bun și au reușit sa se impuna clar! Azi am avut în Monika Brosovszky din nou un lider, care a tras echipa dupa ea în multe momente, cu spiritul ei de învingătoare”, a punctat tehnicianul Mihai Coldea.

Finala pentru locul 5 se va disputa tot în trei acte și le va opune pe CSBT și SCM Timișoara. Gruparea din Teleorman are avantajul terenului propriul în meciurile I și III, primul programat în 20 aprilie.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *