Înfrângere la final de Ligă și urmează CSM-ul în play-off


Politehnica Timișoara a capotat în ultima etapă a Ligii Naționale și și-a diminuat șansele de calificare în semifinale. Înfrângerea de la Baia Mare îi aruncă pe studenți pe locul 5 și le aduce statutul de outsideri în duelul cu CSM București.

Au cochetat întregul retur cu podiumului clasamentului însă în ultima rundă a pierdut și poziția a patra, ultima care le conferea avantajul terenului propriu în play-off. Politehnica a pierdut meciul cu Minaur, rezultat care coraborat cu victoria CSM-ului a schimbat ordinea locurilor 4-5. Bucureștenii au prins în extremis locul patru și vor juca acasă cu meciurile unu și trei din turul I al play-offului cu Poli.

Meciul de joi de la Baia Mare a fost unul de care pe care, ambele teamuri fiind implicate în ecuația play-offului. Minaur avea nevoie de o victorie pentru a prinde locul 8, iar Poli căuta succesului care să le conserve locul al patrulea. Bănățenii conduși de Pero Milosevic au cedat scor 31-23 (12-8) după un joc echilibrat doar în primele 20 de minute. Minaur a avut forță și precizie în partea secundă și s-a distanțat decisiv.

Politehnica: Orbovic 7 goluri, Lasica 3 goluri, Hrimiuc 3 goluri, Santeiu 2 goluri, Krsto Milosevic 2 goluri, Marjanovic 2 goluri, Șania 2 goluri, Cîmpan 1 gol, Fenici 1 gol.

Sferturile de finală încep chiar duminică după programul: Steaua București – Minaur Baia Mare, Potaissa Turda – Dunărea Călărași, Dinamo București – AHC Dobrogea Sud, CSM București – Politehnica Timișoara.

În ceea ce ne privește, partida dintre CSM și Poli se va desfășura cu meciurile 1 și 3 în capitală, în 15 și 22 aprilie, respectiv meciul 2 la Timișoara, în 19 aprilie.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *