Joaca de-a 5-0 si 0-5!


Răsturnare de situație în deja controversatul caz al partidei Informatica – United Galați. Comisiile FRF-ului au întors decizia inițială și au omologat cu 0-5 și cele două echipe au făcut rocada pe locurile 2-3.

Ciudate sunt deciziile Federației Române de Fotbal. Două comisii, același caz, două hotărâri total diferite… Comisia de Disciplină a omologat meciul cu 5-0 pentru Informatica Timișoara în cazul legate de jocul tur din toamnă. Reamintim că gălățenii nu s-au prezentat la reprogramare după ce inițial jocul a fost amânat din cauza problemelor medicale ale timișorenilor.

Comisia de recurs a FRF-ului a schimbat decizia și a acordat 5-0 pentru United. Hotărârea este definitivă pe plan intern și poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Această decizie aduce modificări importante în clasamentul Ligii 1, United Galați și Informatica fac schimb de locuri. Gălățenii ajung la cota 43 de puncte și nu mai pot pierde locul al doilea, în timp ce Informatica a coborât pe locul al 3-lea, cu 39 de puncte. Până la finalul sezonului regulat mai este de disputat un singur joc, cel de sâmbătă, de la Galați dintre United și Informatica. Rezultatul nu mai poate influența ierarhia primelor trei clasate.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *