Mulțumit de victorie, dezamăgit de ultimele minute


Timișoara Saracens s-a impus în manșa tur a playoff-ului Continental Shield, in fata echipei Heidelberger RK., scor 26 – 20. Bănățenii au luat prima opțiune pentru calificarea în grupele Challenge Cup, dar avantajul sarazinilor a fost micșorat pe final de insistența nemților.

Timișoara a scăpat printre degete o victorie confortabilă, făcând returul mai interesant. Echipa antrenată de Sosene Anesi a fost la cârma jocului în majoritatea timpului, dar pe final prudența s-a transformat în puncte pentru nemți. Antrenorul lui Saracens a observat fluctuațiile din jocul echipei și s-a arătat dezamăgit de finalul slab, dar și-a felicitat jucătorii pentru victorie. ”Sunt mulțumit că am obținut victoria, dar totodată foarte dezamăgit de ultimele minute. În momentul acesta performanța noastră nu e consistentă. Rugby-ul trebuie să fie despre toate cele 80 de minute.” a declarat Sosene Anesi.

Avantajul fragil va trebui păstrat și în Germania, acolo unde Saracens va merge pentru manșa retur în 21 aprilie. Acesta crede în forța și experiența echipei sale și crede ca unitatea de grup va ajuta echipa să obțină calificarea.” Nu vrem să riscăm acum, sunt șase puncte, două penalități adică sau un eseu..Au fost multe greșeli,…dar majoritatea jucătorilor au  experiența necesară și trebuie să ne asigurăm că rămânem uniți”, a declarat principalul formației Timișoara Saracens.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *