Nemulțumit de atitudinea jucătorilor în remiza de la Mediaș


ACS Poli a smuls doar un egal din deplasarea de la Mediaș, acolo unde Leo Grozavu aștepta prima sa victorie pe banca alb – violeților. Antrenorul lui ACS Poli s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi și de jocul pe la care la catalogat unul ”urât”, care mai degrabă respinge lumea prezentă pe stadion.

 Alb – violeții nu răspund prea bine presiunii în acest final de campionat, bănățenii simțind ultima dată gustul victoriei în urmă cu mai bine de cinci luni. Leo Grozavu nu este supărat doar din pricina punctelor pierdute ci mai ales din cauza lipsei de detrinare a jucătorilor săi. ”Cu un astfel de joc este foarte greu să aduci lumea la stadion. Înțeleg că este presiune, dar dacă nu putem să-i facem față ar trebui să ne lăsăm de fotbal. A fost un joc urât, cu foarte multe greșeli, fără calitate, fără inimă în anumite momente. Sigur că am avut situații de a marca, dar și acestea spun multe despre faptul că nu reușești să marchezi din situații clare.” a declarat dezamăgit Leo Grozavu.

Timișoara a avut penalty clar la scorul de 0 – 0, dar centralul Găman a trecut cu vederea intervenția lui Sârghi asupra lui Oliva. Tehnicianul consideră că faza a fost una elementară de la școala de arbitraj, singurul care nu a văzut faultul faultul fiind centralul partidei. ”Două milioane de români au văzut penalty, dar unul singur nu l-a văzut. E o fază elementară de copii și junniori. Să fie rea intenție?” s-a întrebat Leo Grozavu la finalul jocului.

One comment on “Nemulțumit de atitudinea jucătorilor în remiza de la Mediaș

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *