Ocazie irosită de a prinde semifinala


Handbaliștii timișoreni au ratat prima șansă de a se califica în semifinalele Ligii Naționale. Politehnica a pierdut meciul doi din ”serialul” cu CSM București și va avea o misiune foarte dificilă în meciul decisiv din capitală.

Intrarea în careul de ași al campionatului rămâne o afacere neîncheiată pentru SCM Politehnica Timișoara. Studenții câștigaseră în deplasare primul meci al seriei cu CSM București însă au pierdut un ”glonț” chiar pe teren propriu și calificare se decide săptămâna viitoare, în capitală.

Alb-violeții au pierdut la limită jocul de joi, 18-19, un meci disputat după aceleași coordonate ca și prima partidă. Scenariul era să se repete aproape la indigo dacă Marjanovic nu țintea bara la ultima aruncare a meciului și totul să se decidă din nou la aruncările de departajare. A fost 10-13 la pauză și apoi +5 pentru CSM, dar Poli a revenit în ultima parte și a pus presiune pe adversar.

Oaspeții au avut noroc la ultima fază și a scăpat în câștigătoare. Este favorită calificarea în semifinală pentru că meciul decisiv se va disputa în capitală.

Politehnica: Cîmpan 4 goluri, Marjanovic 3 goluri, Orbovic 2 goluri, Hrimiuc 2 goluri, Șania 2 goluri, Krsto Milosevic 1 gol, Lasica 1 gol, Ștefan 1 gol, Fenici 1 gol, Santeiu 1 gol.

Pero Milosevic: ”Am luptat tot meciul, deși am ratat mult în unele momente. Din păcate, la acea fază din finalul meciului am fost privați de o aruncare de la 7 metri evidentă. Nu doream să primim decât ceea ce aveam dreptul, după sancțiunea cu cartonaș roșu și albastru de la ei. Îmi felicit jucătorii pentru modul cum s-au dăruit în acest joc foarte dificil. Acum și Fenici e accidentat și Cîmpan la fel, vom vedea cum îi vom recupera pentru meciul decisiv care va fi peste 8, 9 sau 10 zile”.

Paulo Fereira, antrenor CSM București: ”Am trăit un meci, cu prea multă luptă dură, pe care nu-l pot numi handbal în unele momente. Noi am câștigat, deși după avantajul pe care l-am avut și apoi l-am cedat, puteam să și pierdem. Victoria e a băieților, eu doar i-am ajutat de pe margine, pentru că nu sunt de prea mult la echipă și nu puteam face mai mult. Urmează jocul decisiv în care cred că șansele sunt egale

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *