”Perla” aterizează în Ronaț!


Campioana primește întăriri decisive înaintea meciurilor cu adevărat importante. Chester Williams a revenit în staff-ul tehnic al lui Saracens pentru ultimele meciuri ale primăverii.

Cu șanse mici de a mai prinde locul 2 în Superligă și cu un avans fragil în calificările Challenge Cup, Timișoara Saracens a făcut o mutare inteligentă care de-a lungul timpului și-a dovedit eficiența. Campionii din Ronaț l-au rechemat ”sub arme” pe sud-africanul Chester Williams, figură deja celebră la performanțele lui Saracens din Superligă. Cu el pe bancă, Timișoara a cucerit trei titluri de campioană.

Ultima oară o făcuse anul trecut, când Timișoara nu avea o poziție foarte bună în lupta pentru titlu. Deznodământul: trofeul a ajuns în Ronaț!

Anunțăm cu bucurie că de astăzi avem întăriri în stafful tehnic: Chester Williams revine la Timișoara pentru a-i ajuta pe Sosene Anesi și Ulises Gamboa în pregătirea echipei pentru returul din Continental Shield și pentru finalul de sezon al Superligii CEC Bank”, este anunțul prin care clubul bănățean a confirmat sosirea Perlei.

Sud-africanul va intra direct în pâine și își va pune amprenta deja la meciul retur din barajul pentru Challeenge Cup. Acesta este programat sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 16, pe stadionul Sportzentrum Sud din Heidelberg. Manșa secundă se reia de la scorul 26-20 pentru Saracens în fața campioanei Germaniei, Heidelberger RK.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *