Poli se impune în prelungiri cu Chiajna: ”Am meritat victoria”


ACS Poli a reușit prima victorie din play-out. Bănățenii s-au impus la limita în fața celor de Concordia Chiajna, scor 1 – 0, cu un gol în prelungiri egalându-i astfel pe ilfoveni în clasament.

Pentru Adrian Neaga a fost prima victorie ca antrenor în liga I. Tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru determinare și spune că golul a venit meritat. ”Îmi felicit echipa că au dat dovadă de caracter, avem un grup unit și sperăm la final de campionat să fim unde ne dorim cu toții, echipa să se afle pe loc de prima ligă. Sperăm să marcăm, le-am și zis la ședința de la pauză că trebuie să joace a doua repriză la aceeași intensitate ca în prima repriză, la fel și în minutele de prelungire. Cred că echipa merita să câștige, am avut ocazii, am avut posesia și cred că am meritat victoria.” a spus Adrian Neaga.

Tehnicianul a vorbit și despre viitorul echipei echilibrul financiar lipsind acum la clubul alb – violet. Neaga și-a exprimat speranța că lucrurile se vor rezolva și bănățenii vor continua în liga I. ”Sperăm să rămânem același grup, iar noi să facem rost de bani, ca echipa să meargă mai departe”, a adaugat Neaga.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *