Rezultate (ne)așteptate în Liga Națională


Una caldă și alta rece pentru prim-divizionare de baschet masculin în runda intermediară. BC Timișoara a câștigat la Pitești, în timp ce Timba a pierdut neașteptat în fața ultimei clasate.

Deplasări lungi pentru grupările timișorene din Liga Națională și rezultate diferite; SCM BC Timișoara a evoluat la Pitești de unde se întoarce cu o victorie prețioasă. BC Timba a jucat în capitală cu ultima clasată Dinamo București, în fața căreia a pierdut surprinzător.

”Leii” au luat o opțiune importantă pentru locul cinci grație succesului din Trivale, 84-79 cu BCMU Pitești, și pune trei lungimi față de argeșeni în clasament. BCT-ul rămâne cu șanse reale la locurile 3-4 la jumătatea mini-campionatului din Top 6.

În Grupa 7-12, Timba a pierdut surprinzător, cu 85-82, pe terenul ultimei clasate, Dinamo București. Gazdele au semnat abia al doilea succes din acest sezon, în timp ce elevii lui Dan Ionescu au ratat șansa de a-și asigura poziția a 9-a. Cu patru runde rămase de jucat, ”urșii” mai au doar două lungimi în fața Iașiului pe care o întâlnesc în deplasare, în penultima rundă.

Joi seara intră pe parchet și fetele SCM-ului în meciul doi al duelului cu ICIM Arad. Victorioase cu 65-57 în prima partidă, baschetbalistele lui Coldea sunt despărțite de o victorie pentru a intra în finala locurilor 5-6 unde deja e prezentă SBT Alexandria.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *