Ripensia s-a înțeles cu Ciprian Urican


Ripensia Timișoara are un nou tehnician. Gruparea din Ciarda Rosie a anunțat azi că începând de luni Adi Popa și compania vor fi pregătiți de Ciprian Urican, detinator al Licentei Pro. Timisorenii aveau nevoie de un antrenor cu mult ravnita diploma deoarece FRF permite o limita de doar 30 zile fara un antrenor cu licenta.

Ciprian Urican isi va imparti atributiile cu interimarul Radu Suciu, cel care a preluat banca tehnica si dupa plecare alui Codrea. Profesorul Urican e referent zonal al FRF tutore FRF-UEFA pentru licenţa A Elite şi Licenţa PRO. Acesta a fost in staff-ul tehnic al unor echipe de ligile superioare precum, CSU Craiova, UTA Arad, FC Brașov, Gloria Buzău, Academica Argeș Pitești sau Victoria Brănești. Ultima data a antrenat formatia din Becichereul Mic in liga a III-a.

Obiectivul Ripensiei ramane salvarea de la retrogradare. Ripi are un avans de cinci puncte de zona rosie avand cumulate 33 de puncte. Galben – roșii vor relua pregătirile în prima zi după sărbători. Timpul este scurt pana la primul joc oficial cu Urican pe banca, vineri, 13 aprilie banatenii urmand a merge la Mioveni.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *