S-au răzbunat pe Dinamo


Revenită în Ronaț după eliminarea neașteptată din Continental Shield, Timișoara Saracens s-a răzbunat cu vârf și îndesat pe Dinamo București într-un meci din Superligă: 52-7.

Titlul de campioană rămâne singurul obiectiv ce poate fi îndeplinit de rugbiștii timișoreni iar un prim pas necesar îl reprezintă ocuparea unei poziții superioare înaintea semifinalelor. Victoria de vineri cu Dinamo îi păstrează în grafic pe băieții lui Sosene Anesi pentru un loc 2 disputat în acest moment de trei echipe: CSM București, Știința Baia Mare și Timișoara.

Cu orgoliul rănit după ultimele rezultate dezamăgitoare, sarazinii au călcat-o în picioare pe Dinamo în antepenultima rundă a stagiunii. A fost 52-7 (19-7) în Ronaț, cu opt eseuri pentru echipa gazdă care înseamnă cinci puncte în clasament și distanța față de poziția secundă scade la patru lungimi.

Shennan (3), Umaga, Manumua, Drenceanu, Lemnaru și Samoa au semnat eseurile gazdelor, în timp ce Samoa a transformat 6 dintre ele. Eseul de onoare al dinamoviștilor a fost reușit de Onofrei.

Saracens: Militaru, Sabău, Doge – Lazăr, Drenceanu – Morrison, Rus, Stewart – Fercu, Rose – Shennan, Umaga, Manumua, Lemnaru – Samoa. Au mai jucat: Rădoi, Apoua, Pungea, Mureșan, Neculau, Rupanu, Popa, Simionescu.

Bănățenii mai au parte de un meci ușor înaintea jocurilor decisive din ultima parte a campionatului; chiar de 1 mai în Ronaț vine Universitatea Cluj într-un meci obligatoriu de cinci puncte. În 5 mai e programată restanța din Ghencea cu liderul Steaua și în 19 mai au loc semifinalele.

Foto: SCM Timișoara Saracens 

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *