Se caută amatori pentru Neymar Jr’s Five


Competiția internațională Neymar Jr’s Five își caută campionii la Timișoara, între 28 și 29 aprilie. Fotbaliștii români au de apărat titlul cucerit anul trecut de Teo United în Brazilia.

A început o nouă ediție a unei competiții tot mai apreciate de fotbal ce poartă semnătura vedetei mondiale Neymar. Anul acesta, 60 de țări de pe 6 continente vor striga prezent în catalogul de înscrieri pentru o nouă ediție. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, fete sau băieți, cu vârsta între 16 și 25 de ani, însă doi dintre membrii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani.

Drumul către Brazilia începe în calificările regionale, continuă apoi în etapele naționale și la final la turneul mondial găzduit de Instituto Projeto Neymar Jr din Praia Grande, în luna iulie.

Anul trecut echipa Tao United reprezentând România a câștigat finala mondială și a devenit campioană mondială. Asta înseamnă o presiune în plus pe campioana României din 2018.

Timișorenii care doresc să participe la etapa de calificare din 28 și 29 aprilie de la Baza Sportivă Davia Sport (Bulevardul Bulbuca Iosif nr. 39) se pot înscrie pe www.neymarjrsfive.com până la data de 26 aprilie.

Mă bucur că de la ediție la ediție am reușit să creștem numărul de jucători și echipe înscrise în competiție. Știu că a devenit un turneu mare la nivel mondial, dar încă mai este loc de creștere. În plus, să ne gândim că avem și mai multe echipe în finala mondială decât cele 32 care se regăsesc în Cupa Mondială” a spus Neymar Jr.

E un model nou, un joc în viteză, dinamic, suntem campioni mondiali și chiar suntem buni la acest sport. Sunt tineri talentați, care găsesc motivația, abia aștept să văd și ediția de anul acesta. Succes, cea mai bună echipă să ne reprezinte în Brazilia” a declarant Ciprian Marica, pentru a doua oară ambasador Neymar Jr’s Five în România.

În total sunt șapte etape regionale în România, finala națională fiind programată la București, în luna iunie.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *