Victorie în fața liderului pentru locul 5


”Leii” bănățeni au reușit a doua victorie stagională în fața liderului CSU Sibiu chiar în penultima rundă din Top 6, dar rezultatul nu îi mai poate ajuta să prindă locul 4.

Penultima etapă din Top 6 a adus la Timișoara liderul Ligii Naționale, CSU Sibiu. Alb-violeții au dominat meciul și au câștigat cu 84-70 (17-17, 29-14, 26-16, 12-23) dar rezultatul nu îi poate ajuta să prindă poziția a patra; BCT-ul va intra în play-off de pe poziția a cincea și vor juca în deplasare două dintre cele trei partide din turul I.

Sunt foarte mulțumit. Eu spun că a fost un meci reușit aproape în totalitate, cu excepția câtorva momente din sfertul al patrulea, la final. În general, pe mine nu mă interesează ce fac celelalte echipe. Eu îmi doresc ca echipa mea să câștige fiecare partidă. Nu suntem aceia care să facem calcule, să ne alegem adversarii sau să stabilim ierarhii pentru alții. Ceea ce m-a interesat a fost evoluția jucătorilor, faptul că tinerii au evoluat bine și foarte bine. Mie mi s-a părut că Sibiul a încercat să țină aproape de noi și a încercat să ne contracareze, dar am făcut un joc foarte bun și mă bucur că am dominat autoritar”, a concluzionat antrenorul Tudor Costescu.

BCT: Jeremic 24 puncte, Mijajlovic 14 puncte, Diaz 12 puncte, 8 recuperări, Tohătan 11 puncte, Calotă 6 puncte, Burgess 5 puncte, Gheorghe 4 puncte, Drăgușin 4 puncte, Stevanovic 2 puncte, 8 recuperări, Păun 2 puncte.

Violeții vor juca tot acasă în ultima rundă din Top 6, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17,00, cu BCMU FC Argeș Pitești. Tot atunci își vor afla adversarul din turul I al play-offului: CSM Oradea sau Steaua București.

Tot miercuri s-a disputat la Timișoara și o partidă din grupa 7-12; BC Timba a fost surclasată de SCMU Craiova cu 59-112. ”Urșii” vor încheia stagiunea pe locul 9 indiferent de rezultatul ultimei etape, vineri cu Dinamo București.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *