Violetele au pus punct pe locul 5


Final de sezon pentru baschetbalistele Timișoarei, cu un loc 5 la primul sezon petrecut în Liga Națională. SCM-ul a încheiat cu o dublă victorie stagiunea, un 2-0 cu CSB Alexandria în finala locurilor 5-6.

SCM Timișoara a pus capăt evoluțiilor sale din campionat cu o serie de patru victorii consecutive; toate în grupa locurilor 5-8. Fetele conduse de Mihai Coldea au trecut cu 2-0 de ICIM Arad și cu 2-0 de CSB Alexandria pentru a-și asigura poziția a cincea în ierarhia finală a Ligii Naționale.

O clasarea neașteptat de bună ținând cont de problemele cu care s-a confruntat secția de baschet feminin și de faptul că la finalul sezonului regular echipa ocupa locul 7. Din postura de nou-promovată, violetele și-au pierdut pe parcurs trei dintre liderele echipei din cauza problemelor financiare.

Meciul care a închis sezonul a fost câștigat cu 70-43 în fața teleormănencelor. Cu Lloyd pe post de marcatoare, cu Burdgess bună la recuperare și Adina Pop furnizoare de pase decisive, SCM a adominat clar ostilitățile 21-13, 14-12, 16-9, 19-9.

SCM Timișoara: Lloyd 29 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții, Stoiedin 16 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții, Pop 6 puncte, 6 pase decisive, Ardelean 4 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții, Filip 4 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive, Burdgess 4 puncte, 5 recuperări, Ivășchescu 3 puncte, 3pase decisive, Lupu 3 puncte, Badi 1 punct, Pane.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *