Aproape campioană


Se vede titlul de campioană pentru Informatica Timișoara; teamul condus de Robert Lupu conduce cu 2-0 în finala campionatului național de fustal ce se desfășoară în cinci acte. Bănățenii au reușit să câștige primele două dueluri ale finalei cu United Galați chiar la malul Dunării înaintea ca seria să se mute la Timișoara.

Informatica Timișoara are 2-0 la general în finala Ligii I de fotbal în sală grație celor două victorii strânse. Dacă luni seara în prima partidă, violeții s-au impus cu 1-0, meciul al doilea de marți s-a decis la loviturile de departajare, cu 3-1, după ce la finele timpului regulamentar, scorul fusese egal, 3-3. Au marcat Felipe, Savio și Deco în timpul regulamentar, în timp ce Felipe, Deco și Araujo au transformat cu precizie la loviturile de departajare.

Finala se mută la Timișoara, săptămâna viitoare, pentru meciurile 3 și 4. Informatica mai are nevoie de o singură victorie pentru a-și trece în cont primul titlu național din istorie la cea de-a doua prezență în ultimul act.

Ar reprezenta și încununarea unui sezon perfect pentru echipa timișoreană care a cucerit totul în această stagiune. Bănățenii au cucerit Supercupa României, în luna august, și Cupa României, în luna aprilie. Fără îndoială ar candida la titlul de echipa anului în județul Timiș, în condițiile în care nicio altă echipă nu poate rivaliza cu rezultatele obținute.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *