BCT-ul e la un pas de semifinale


”Leii” bănățeni sunt la o victorie distanță de calificarea în semifinalele campionatului de baschet masculin. BC SCM Timișoara a câștigat meciul trei cu Steaua CSM București cu 89-82 și a trecut în avantaj la general: 2-1.

Baschetbaliștii lui Tudor Costescu și-au valorificat avantajul terenului propriu și au preluat conducerea în seria cu Steaua CSM București din sferturile de finală ale Ligii Naționale. Partida din sala Constantin Jude a fost tranșată de bănățeni cu 89-82 (13-19, 22-23, 22-20, 32-20) și scorul general a devenit 2-1. BCT are așadar prima șansă la calificare și poate în meciul patru, programat vineri tot la Timișoara, să facă pasul decisiv în semifinale.

A fost un meci cu un consuma mare din punct de vedere fizic. Ca și în meciul 2 am reușit să ținem nivelul intesității și concentrării sus 40 de minute. Poate fi un avantaj că avem moral, că ei se află sub presiune și supuși riscului eliminării”, a subliniat antrenoru Tudor Costescu.

BCT: Diaz 20 puncte, Komatina 15 puncte, Jeremic 14 puncte, Popa Calotă 13 puncte, Drăgușin 10 puncte, Mijajlovic 10 puncte.

Meciul 4 dintre BC SCM Timișoara și Steaua CSM București are loc vineri, ora 19, în sala Constantin Jude.

Se cunosc deja primele două semifinaliste, U Transilvania Cluj-Napoca și CSU Sibiu. În ultimul sfert de finală, CSM Oradea o conduce pe BCMU Pitești cu 2-1.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *