Direct în finala campionatului!


Informatica Timișoara poate fi considerată clubul anului în sportul din Timiș înainte de finalul sezonului. Echipa de futsal a realizat o stagiune perfectă cu două trofee câștigate și și-a asigurat prezența și în finala campionatului cu șanse reale de a pune mâna pe încă un trofeu.

Informatica calcă pe urmele lui Saracens în sezonul 2016 și este aproape de câștiga tot ce se poate pe plan intern. Alb-violeții au păstruns în finala campionatului și vor juca cu trofeul campioanei pe masă după ce a eliminat din competiție marea favorită Autobergamo Deva printr-o dublă victorie. Titlul are reprezenta ”bomboana” unui sezon în care la Timișoara a ajuns Supercupa României și Cupa României!

Elevii lui Robert Lupu au răpus din nou vecina mai bogată din vest – Autobergamo Deva – stricându-i complet stagiunea. După ce le-au răpit ultimele două Cupe ale României și Supercupa din vara trecută, timișorenii au trimis echipa hunedoreană în finala mică a campionatului cu o victorie clară cu 5-3.

Învingători și în tur, la Deva, informaticienii au jucat la egal pentru că le era suficient să termine pe primul loc grupa semifinală 1. Au fost conduși cu 1-3 la pauză, dar partea secundă a fost una de senzație în sala Constantin Jude. Patru goluri ale gazdelor și scor final 5-3 cu care Informatica merge în marea finală. Golurile gazdelor au fost marcat de Felipe Oliveira (2), Savio, Simic, Rakic. În clasamentul grupei 1, Informatica a ocupat locul fruntaș cu 13 puncte, Deva a adunat 9 puncte, iar Poli Iași a încheiat cu 0 puncte.

Pentru al doilea loc al finalei se duelează în această seara FK Odorheiu Secuiesc și United Galați, primele clasate în grupa semifinală 2. Finala se va disputa într-o serie de trei jocuri, două pe terenul echipei cu clasarea mai bună.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *