Eliminați din play-off!


Scenariu identic și pentru baschetbaliștii SCM-ului în play-off: au ratat calificarea în semifinale deși avuseră la un moment dat prima șansă la prezența în careul de ași. BC SCM Timișoara se oprește în sferturi în urma meciului decisiv pierdut în fața lui Steaua CSM București.

La fel ca și echipa de handbal, baschetbaliștii timișoreni au părăsit bătălia pentru titlul de campioană la primul hop. Asta după ce au disputat meciurile 4 și 5 cu calificarea pe masă, având avantaj în fața adversarului. Steaua CSM București a câștigat cu 3-2 după ce a întors de la 1-2 și cu două victorii consecutive se duce în semifinale. Pentru echipa condusă de Tudor Costescu asta înseamnă locul 5 la finalul stagiunii.

Militarii anulaseră prima șansă de calificare a BCT-ului prin victoria de pe Bega de vineri, iar luni au câștigat cu unele decizii ciudate favorabile de arbitraj, scor 76-69 (25-13, 24-18, 12-19, 15-19), și merg în faza superioară.

A fost un meci de mare luptă, dar pe care l-am început prost. După pauză, ne-am mobilizat și am revenit de o manieră care ne-a permis să sperăm la victorie. Am consumat multă energie în cursa de urmărire și asta a făcut să nu fim lucizi în ultimele secvențe de meci. În plus, pe final, au fost două-trei acțiuni pe care… din anumite motive nu le-am putut încheia cu puncte marcate.

Adversarii au fost mai proaspeți, au reușit să treacă din nou la conducere și au învins. Vreau să le mulțumesc băieților pentru modul cum au luptat în această serie și să-mi exprim regretul că am ratat o calificare de care am fost la câteva zeci de secunde distanță”, a concluzionat antrenorul Tudor Costescu cu gândul la șansele ratate.

BCT: Diaz 19 puncte, 8 recuperări, Mijajlovic 16 puncte, Jeremic 11 puncte, Komatina 7 puncte, 7 recuperări, Calotă 6 puncte, Drăgușin 3 puncte, Gheorghe 3 puncte, Burgess 2 puncte, Stevanovic 2 puncte.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *