Fetele SCM-ului își joacă cartea la promovare


Timișoara ar putea avea din toamnă încă o reprezentantă în prima ligă de handbal. Fetele de la SCM participă la turneul de promovare în Liga Florilor la Cisnădie.

Înființată cu doar un an în urmă, echipa feminină de handbal de la SCM Timișoara se află în fața celor mai importante jocuri: cele de la turneul de promovare în primul eșalon. Clasată a doua în seria vestică din liga secundă, echipa timișoreană a obținut dreptul de a participa la barajul de accedere în Liga Florilor alături de reprezentantele seriei estice și de formațiile retrogradate din prima ligă.

Turneul adună la start 6 echipe și se va disputa de-a lungul a trei zile, în mărginimea Sibiului, la Cisnădie. SCM Timișoara a fost repartizată în grupa II-a a turneului alături de Danubius Galați și Știința București. Fetele pregătite de Lucian Ghiulai trebuie să termine pe primul loc grupa pentru a obține promovarea în primul eșalon.

Iar primele două zile ale turneului vor decide dacă bănățencele rămân încă un an în Divizia A sau urcă o treaptă. Joi e programat meciul cu Știința București, locul 3 în seria estică. Adevărata finală a grupei are loc vineri când adversara SCM-ului este experimentata Danubius Galați, ocupanta poziției a 12-a în recent încheiata Ligă a Florilor. Sâmbătă se joacă partida Știința București – Danubius Galați, care ar putea să nu mai conteze.

În grupa I se întâlnesc CSM Slatina, Neptun Constanța și Dacia Mioveni.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *