Informatica conduce cu 1-0 în finala Ligii 1


Start perfect în finala Ligii 1 de futsal pentru Informatica Timișoara. Violeții au câștigat primul meci al ultimului act cu United Galați, finală programată în cinci acte.

Pentru prima oară în acest sezon Informatica Timișoara și United Galați s-au întâlnit după primele trei tentative eșuate. Au făcut-o în primul meci al finalei  campionatului și teoretic mai au patru jocuri programate până la decernarea titlului de regină a futsalului românesc.

Avantajată de locul mai bun în clasament la finalul sezonului regulat, United Galați avea un atu important, 3 meciuri pe teren propriu în timp ce Informatica doar două acasă. Însă timișorenii au anulat acest atu din primul duel, victorie la Galați și cu 1-0 la general ecuația finalei pare să le surâdă.

Simic a semnat unicul gol al disputei ce a deschis finala. Era minutul 38 când sârbul a înscris din careu și a adus victoria pentru echipa vizitatoare după un meci mai degrabă tacticizat și cu puține faze de poartă.

Meciul doi are loc marți seara și apoi finala se mută la Timișoara pentru partidele 3 și 4 de peste o săptămână. Dacă mai este cazul, meciul decisiv este programat tot la Galați.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *