Promovare ratată pentru handbaliste


Handbalistele de la SCM Timișoara au ratat șansa de a promova în Liga Națională. Fetele conduse de Lucian Ghiulai a ocupat prima poziție de sub linia promovabilă în turneul de la Cisnădie.

Nicio surpriză la turneul de promovare în prima ligă de handbal feminin. CSM Slatina și Danubius Galați au ocupat locurile ce le asigură continuitatea în Liga Națională la turneul de la Cisnădie. Cu experiența și valoarea unor echipe din primul eșalon, cele două cluburi au dominat duelurile cu echipele din liga secundă.

SCM Timișoara s-a clasat în spatele favoritelor, pe locul 3, unul nepromovabil. Bănățencele au câștigat meciul cu Știința București (28-17) și au pierdut în fața gălățencelor (19-27). Ajunse în finala pentru locul 3, SCM-ul a câștigat în fața echipei Neptun Constanța cu 29-23. Un loc 3 doar de palmares, care însă lasă și o palidă speranță în eventualitatea retragerii vreunei grupări din Liga Națională.

”Locul 3 nu se premiază, dar am terminat totuși cu o victorie acest turneu. Pentru primul an împreună e bine că am fost acolo la promovare, sperăm să creștem în joc și în rezultate” a spus antrenorul Lucian Ghiulai.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *