Reîntâlnire cu Dobrogea Sud pentru locul 5


SCM Politehnica Timișoara și-a asigurat locul în finala locului 5 din Liga Națională de handbal masculin. O așteaptă o reeditare în trei acte a ultimul act din Cupa României în compania lui Dobrogea Sud Constanța.

Studenții au toate șansele de a-și apăra locul 5 ocupat în stagiunea trecută, adică o clasare ce ar mai îndulci puțin din tristețea adusă de ratarea calificării în semifinale pentru al doilea sezon la rând. Studenții au avut nevoie de trei jocuri pentru a pătrunde în finala locului 5 după 2-1 la general cu Minaur Baia Mare. Decisivul s-a desfășurat joi după-amiaza, în fieful poliștilor, și s-a încheiat cu victoria gazdelor: 24-18 (13-9).

O primă repriză echilibrată pe care violeții au încheiat-o cu 4 goluri avans beneficiind în sfârșit de serviciile unui conducător de joc, Vuk Milosevic. Poli a disputat ultimele 3 meciuri fără niciun jucător de acest profil, Milosevic jr. și Fenici fiind accidentați. În partea secundă timișorenii s-au distanțat până la 7 goluri pentru ca la final să se înregistreze +6.

Politehnica: Marjanovic 7 goluri, Krsto Milosevic 6 goluri, Orbovic 3 goluri, Cîmpan 3 goluri, Vuk Milosevic 2 goluri, Lasica 1 gol, Șania 1 gol, Santeiu 1 gol. Din tabăra oaspeților s-a remarcat veteranul Alexandru Sabou, cu 5 goluri.

Finala locului 5 se va disputa tot într-o serie de 3 meciuri, între Politehnica și Dobrogea Sud Constanța primul și ultimul la Timișoara,

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *