Șoc în Ronaț! Dinu face un pas în spate


Se încheie un ciclu la echipa de rugby a Timișoarei. ”Părintele” echipei din rugby, Dan Dinu, și-a anunțat retragerea urmând a-și continua suportul financiar la un nivel mai scăzut. Alături de el pleacă și Dușan Filipaș.

Titlul cu numărul 5 aduce și schimbări determinante pentru echipa de rugby, finanțatorul Dan Dinu va face un pas în spate după aproape 10 ani de activitate în Ronaț. Fără îndoială cei mai buni 10 ani din istoria grupării, o perioadă în care s-au câștigat 10 trofee, dintre care cinci titluri de campioană.

Orice poveste are un început și un sfârșit. Azi este ultima noastră zi aici ca perioadă managerială. Eu am 10 ani de când sunt aici. Am 10 trofee cucerite și alte câteva pentru locurile 2 și 3 care însă eu nu le pun la socoteală. Au fost povești frumoase, prietenii… Financiar voi rămâne alături de club pentru că nu pot sta departe de rugby. Probabil nu la același nivel. Decizia a fost luată de luni bune și factori au fost destui.

Ne despărțim civilizat, cu strângeri de mână. Sperăm ca noua echipă managerială să ducă clubul la un alt nivel. Noi lăsăm echipa cu o bază solidă…”, a punctat Dinu.

Venit în Ronaț în anul 2009, Dinu a dus rugbyul timișorean la cel mai înalt nivel în România. O perioadă de aur în care clubul a câștigat zece trofee și a jucat 11 finale. Singura ratată a fost cea a Cupa Europei Centrale în fața celor din Baia Mare. Omul de afaceri arădean și-a anunțat sprijinul financiar pentru club și pe viitor, însă la un nivel ceva mai redus.

Alături de Dinu din fruntea clubului va pleca și vicepreședintele clubului Dușan Filipaș. Dușan Filipaș: ”Am considerat că este un moment de reconstrucție a acestui club și e nevoie poate de un suflu nou ca acest proiect să continue pentru următorii 5-10 ani de zile. Am simțit nevoia să facem un pas în spate, nu ne retragem de la echipă rămânem aproape dar lăsăm spațiu pentru idei noi, oameni noi”.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *