Studenții au trecut de Minaur în grupa 5-8


Handbaliștii timișoreni au început cu o victorie turneul de consolare al Ligii Naționale, turneul locurilor 5-8. SCM Politehnica are 1-0 în seria cu Minaur Baia Mare după victoria cu Minaur Baia Mare de miercuri, 32-26.

Ieșită din cursa pentru podium, Poli își încheie sezonul cu partidele din grupa locurilor 5-8. Studenții și-au propus să își apere poziția a cincea ocupată în stagiunea precedentă iar pentru asta au nevoie de patru victorii. Prima a venit miercuri seara după 32-26 cu Minaur Baia Mare.

Un succes conturat abia în partea secundă în condițiile absențelor conducătorilor de joc Cristian Fenici și Vuk Milosevic, a pivotului Didi Hrimiuc, iar din minutul 10 și fără apărătorul Andrei Păiuș.  După un start echilibrat, Poli s-a distanțat la 8 goluri în repriza secundă în special grație contraatacurilor. Portarul Savic a marcat  din poartă în poartă.

Politehnica: Șania 6 goluri, Marjanovic 6 goluri, Santeiu 6 goluri, Krsto Milosevic 5 goluri, Orbovic 2 goluri, Lasica 2 goluri, Neamțu 2 goluri, Păiuș 1 gol, Savic 1 gol.

Am făcut o repriză a doua mult mai bună, cu Câmpan avansat în defensivă. În inferioritate numerică am riscat foarte tare, mai ales pentru că am ratat și noi la mingile recuperate și aruncate spre poarta goală, dar fără să marcăm. Trebuie să îmbunătățim asta, iar dacă va fi mai bine, atunci sigur am putea să câștigăm la 10 goluri diferență.

Avem unii jucători care luptă mult fără să se gândească la banii pe care trebuie să-i primească, dar mai sunt și unii a căror atitudine nu mi-a păcut de data aceasta; spun că sunt accidentați, se menajează, sunt cu gândul la alte echipe unde vor să plece, asta în timp ce unii își dau viața pe teren”, a anunțat antrenorul Pero Milosevic.

Meciul doi al seriei Poli – Minaur se joacă în Maramureș, în 6 mai, iar decisivul dacă va mai fi cazul are loc la Timișoara, în 10 mai.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *