Studenții pierd la Constanța și încheie pe 6


SCM Politehnica a făcut un pas în spate în clasamentul acestui sezon al Ligii Naționale. Timișorenii au pierdut cu 2-0 disputa cu HC Dobrogea Sud Constanța și vor încheia pe poziția a 6-a.

Studenții au cedat în minim de jocuri în finala pentru locul 5 a campionatului, cedând poziția Constanței. Dobrogenii câștigaseră prima partidă de la Timișoara și joi seara au rezolvat seria cu un succes clar pe teren propriu: 29-24 (15-14). Din garnitura oaspeților au absentat accidentații Fenici, Hrimiuc, Păiuș și Krsto Milosevic. Câștigătoarea Cupei României ocupă poziția a cincea, iar Poli coboară pe șase în ierarhia finală a Ligii.

”Puteam să și câștigăm prima repriză la 4-5 goluri diferență, dacă n-am fi făcut unele greșeli. Am fost mulțumit de prestația noastră până la pauză, însă pentru că am avut doar unul sau doi oameni la schimbări nu am putut duce meciul la fel până la capăt. Multitudinea de accidentări cu care ne-am confruntat a fost decisivă în cele din urmă pentru noi. Credeam că vom juca mai rău decât am făcut-o, ținând cont de situația în care ne găsim. De partea cealaltă, ambiția Constanței și lotul mai numeros au dus la o repriză a doua mai bună din partea lor. S-a văzut că nu-și doresc să mai facă un drum pentru meciul al treilea”, a concluzionat antrenorul Politehnicii, Pero Milosevic.

Politehnica: Marjanovic 9 goluri, Șania 4 goluri, Orbovic 4 goluri, Vuk Milosevic 2 goluri, Ștefan 2 goluri, Santeiu 1 gol, Lasica 1 gol, Păiuș 1 gol.

Fetele sunt la un pas de promovare

Echipa feminină a SCM-ului a debutat cu dreptul la turneul de promovarea în Liga Națională. Competiția de la Cisnădie a fost deschisă de succesul timișorencelor: 28-17 în fața Științei București. Pentru echipa condusă de Lucian Ghiulai au marcat D. Predoi 5 goluri, Muntean 5 goluri, Filip 4 goluri, Florea 3 goluri, Markovic 2 goluri, Rădoi 2 goluri, C. Predoi 2 goluri, Onicaș 2 goluri, Klimek 1 gol, Sas 1 gol, Ghiocel 1 gol.

Adevărata finală a turneului va avea loc vineri, ora 18, când SCM-ul întâlnește puternica Danubius Galați, echipă din Liga Națională. Doar succesul ar echivala cu promovarea timișorencelor în prima ligă. Ultima participare în Liga Națională de handbal feminin pentru o formație de pe Bega datează din sezonul 2006/2007.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *