Un pas în spate la locul 5


SCM Politehnica Timișoara a pierdut primul meci al finalei pentru locul 5, 22-23 acasă cu HC Dobrogea Sud Constanța. Alb-violeții trebuie să câștige următoarele două partide pentru a-și apăra poziția din stagiunea precedentă.

Handbaliștii bănățeni au irosit orice avantaj pe care îl aveau în fața constănțenilor în seria pentru poziția a 5-a. Studenții au cedat în meciul de pe teren propriu și sunt conduși cu 1-0; șansele sunt scăzute pentru a mai câștiga această serie. SCM Poli – Dobrogea Sud 22-23 (11-12), un meci pe care vizitatorii l-au controlat în marea lui majoritate. Au condus cu 6 goluri în partea secundă, însă finalul a fost unul strâns cu Poli având șansa de a trimite jocul la aruncările de departajare. Partida a doua se joacă peste o săptămână, la Constanța.

SCM Poli: Orbovic 5 goluri, Krsto Milosevic 4 goluri, Marjanovic 3 goluri, Santeiu 3 goluri, Cîmpan 2 goluri, Șania 2 goluri, Vuk Milosevic 1 gol, Ștefan 1 gol, Daskaloski 1 gol. HC Dobrogea Sud: Toma 6 goluri, Malinovic 4 goluri, Buricea 4 goluri, Crnoglavac 3 goluri, Vujovic 2 goluri, Nistor 2 goluri, Rakcevic 1 gol, Soare 1 gol.

Nu am înțeles de ce Krsto Milosevic a tras în modul acela spre poartă, când noi la time-out am discutat altceva, doream să obținem eventual o aruncare de la 7 metri. Anterior au fost două faze judecate inegal de arbitri, cu 7 metri la pătrunderea lui Crnoglavac, de la ei și o decizie pe care nu am înțeles-o la faza la care Ștefan era pe semicerc iar noi am pierdut posesia. Chiar și așa am arătat caracter, am revenit în meci și puteam obține mai mult.

Nu am avut posibilitatea niciunei schimbări în defensivă, unii abia mai puteau respira. Pentru asta îi felicit, pentru că au luptat într-o conjunctură deloc de invidiat, cu unii jucători care pleacă, unii care joacă și accidentați, iar alții care nu mai pun osul. Se va vedea în următorii ani, cu cine vom continua!”, a subliniat la final antrenorul Pero Milosevic.

Cu ocazia acestui meci, căpitanul Cristian Fenici a primit un trofeu pentru cel mai bun jucător polist din acest sezon, ales de fanii alb-violeți pe pagina noastră de Facebook. Fenici este accidentat de la meciul doi cu CSM București și va  rata cu siguranță și ultimele meciuri ale sezonului.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *