Victorie cu Juventus: ”Băieții au caracter”


ACS Poli a obținut o victorie importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Bănățenii s-au impus pe terenul celor de la Juventus București cu scorul de 2- 0 și ține aproape de plutonul zonei roșii.

Victoria l-a mulțumit pe Neaga, antrenorul timișorenilor lăudându-și jucătorii pentru atitudinea din teren. ”A fost un meci greu prin prisma importanței pe care o avea. Băieții s-au dăruit au dovedit încă o dată că au caracter și sunt capabili să rămână în prima ligă. Jucătorii au dat dovadă de caracter extraordinar.” a declarat antrenorul lui ACS Poli.

Alb – violeții au mai recuperat la capitolul moral și așteaptă puncte în următorul joc important. ”Eram conștienți că dacă vom câștiga, moralul va fi altul. Atâta timp cât sunt șanse, ne vom agăța de ele. Dacă băieții vor fi susținuți, sunt sigur că vom rămâne în prima ligă”, a adăugat Neaga.

În următoarea etapă alb-violeții vor întâlni în deplasare formația din Sfântu Gheorghe, marți, 15 mai. Cele două formații sunt despărțite de patru puncte în clasament, iar o victorie ar cântări greu în clasament.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *