Victorie în ultima secundă!


Campioana a reușit o victorie în ultima secundă în fața Stelei București și rămâne în cărți pentru locul 2 și o semifinală acasă. Jody Rose a adus în minutul 81 punctele victoriei cu un dropgol de pe linia de 22 adversă.

SCM Timișoara Saracens a izbutit un succes extrem de important în Ghencea 18-16 într-o restanță a Superligii Naționale de rugby. Băieții din Ronaț s-au văzut conduși pe toată durata partidei de liderul campionatului, dar au avut o revenire în partea secundă și au reușit lovitura câștigătoare la ultima fază de joc.

După 7-0 la pauză pentru Steaua, Mesake Doge și Marius Simionescu au înscris cele două eseuri ale bănățenilor în partea secundă, iar Luke Samoa a transformat un eseu și o lovitură de penalizare, în timp ce gazdele au punctat din trei lovituri de penalizare semnate de Vlaicu.

Când nimeni nu mai spera, Saracens a dat lovitura cu un dropgoal al lui Rose. Într-un moment în care campioana juca în dublă inferioritate, Michael Stewart a fost eliminat definitiv, în timp ce Dorin Lazăr era pe margine pentru un galben.

Partida din Ghencea a fost ultima din sezonul regular pentru Saracens, care va sta în ultima rundă după retragerea Iașiului. Cu cele 4 puncte pe care la va câștiga la masa verde campioana are șanse bune de a termina a doua. Cu 37 de puncte, Saracens se află la egalitate de puncte cu CSM București, iar CSM Știința Baia Mare se află la cota 34 puncte. În ultima etapă, CSM București joacă în Ghencea cu Steaua și de acest rezultat va stabili ordinea locurilor 2-4.

Saracens: Badiu, Căpățână, Pungea – Popârlan, Lazăr – Morrison, Rus, Stewart – Luiters, Rose – Shennan, Umaga, Manumua, Fercu – Samoa. Au mai jucat: Rădoi, Taupaki, Doge, Neculau, Popa, Simionescu, Tangimana.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *