Campioana își pierde titularii


Campioana Superligii se desparte de încă un jucător important în această vară. Tangimana Fonovai pleacă din Ronaț după 6 ani de succes.

Încă o pierdere importantă pentru SCM Timișoara Saracens. Gruparea campioană a pierdut încă un rugbist de bază: Tangimana Fonovai. Tonganul în vârstă de 29 de ani nu și-a prelungit contractul cu sarazinii după 6 ani petrecuți în Ronaț. Anunțul a fost făcut pe pagina clubului timișorean alături de o declarație a internaționalului român.

A juca pentru Timișoara Saracens a fost pentru mine o experiență fantastică și le sunt recunoscător tuturor pentru ceea ce am învățat și am dobândit aici. Alături e coechipierii de la Timișoara am crescut în fiecare zi și munca alături de ei m-a completat și m-a format ca sportiv. În anii petrecuți la Timișooara am dobândit cunoștințe pe care le voi folosi de acum înainte nu doar în viața profesională…

Voi pleca de la Timișoara cu amintiri extraordinare, pe care le voi prețui mereu și pentru care sunt recunoscător tuturor”, a punctat Tangimana Fonovai a cărui destinație este foarte probabil CSM București.

Venit în Ronaț în anul 2012, puternica aripă a totalizat 80 de meciuri pentru Saracens și a înscris peste 130 de puncte, contribuind la câștigarea a 5 titluri, 3 trofee Cupa României și o Cupă a Regelui. Perioada petrecută în Ronaț l-a adus și în garnitura echipei naționale a României.

Zilele trecute Saracens s-a despărțit de un alt internațional, pilierul Ionel Badiu. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a semnat în liga a treia franceză, cu Valence Romans Drome Rugby.

Mutări surprinzătoare în condițiile în care Timișoara se pregătește să joace din toamnă în grupele Challenge Cup…

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *