Căpitanul o părăsește pe Agro


UVT Agroland Timișoara pierde una dintre cele mai valoroase jucătoare, coordonatoarea Diana Balintoni. Căpitanul nu și-a prelungit contractul cu ocupanta locului 5 în Divizia A1.

Surpriza sezonului recent încheiat a anunțat prima mutare a verii: despărțirea de căpitanul Diana Balintoni. Coordonatoarea se afla la finalul contractului cu UVT și cele două părți au convenit de comun acord să nu prelungească înțelegerea care a expirat la 31 mai. Sosită la Timișoara în urmă cu doi ani și a strâns 47 de meciuri în tricoul negru-roșu. A pus umărul la promovarea în prima ligă și apoi la calificarea în Cupa Challenge de pe poziția a cincea în Divizia A1.

Au fost doi ani minunați din viața mea și din cariera mea. Pe lângă volei, la Timișoara m-am simțit ca acasă. Am avut tot ce ne-am dorit în jurul nostru, am legat o adevărată familie. Au fost doi ani de care îmi voi aminti cu mult drag de acum înainte. Plec fără niciun regret pe partea sportivă. Dacă am fi avut mai mult noroc, am fi reușit o clasare mai bună, dar important este că nu am avut ce să ne reproșăm ca echipă la final. Eu cred că ultimul sezon a fost plin de lucruri bune” a declarat voleibalista cu prezențe în echipa națională.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *