Cum poți depune bani la pariuri online


Poți paria pe Internet doar dacă îți deschizi cont la o casă de pariuri online, iar operațiunea este foarte simplă. Trebuie să completezi un formular cu datele personale și apoi să alimentezi contul folosind una dintre modalitățile acceptate de operator.

Există mai multe instrumente de depunere agreate de agențiile de pariuri online. Mai toate variantele sunt la îndemâna celor care au împlinit vârsta legală de 18 ani. Îți voi prezenta în cele ce urmează toate opțiunile, cu avantajele și dezavantajele lor.

  1. Cel mai popular instrument este cardul bancar. Treptat, România intră în cercul țărilor în care crește încrederea în plățile prin intermediul cardului bancar. Acum câțiva ani erau foarte mulți cei care se temeau să dezvăluie informațiile de pe card, pentru a nu rămâne fără bani. Mentalitatea s-a schimbat.

Există două tipuri principale de carduri: Visa (Electron şi Virtuon) şi Mastercard (Maestro). Majoritatea cardurilor sunt acceptate pentru depuneri, iar banii intră instant în contul de pariuri. În schimb, doar Visa Electron e acceptat la unison pentru retrageri. Oricum, dezavantajul folosirii unui card bancar este că intri în posesia fondurilor transferate din contul de pariuri în 3-5 zile, din cauza procedurilor băncii.

Băncile nu au restricții, în general, când vine vorba de plăți către societățile care au ca domeniu de activitate jocurile de noroc. Nu am cont acolo, dar am citit că ar fi probleme cu Banca Românească, care are o politică specială când vine vorba de jocuri de noroc, astfel că trebuie să faci o solicitare specială pentru a vira banii în această direcție.

  1. Transfer bancar este, de asemenea, o modalitate cunoscută de a depune bani. Un dezavantaj ar fi că trebuie să te deplasezi până la sediul unei bănci dacă nu ai cont sau dacă nu ai activată opțiunea pentru operațiuni online. Alt minus al acestui instrument este că durează 2-5 zile lucrătoare până când banii intră din contul bancar în cel de pariuri. De asemenea, când retragi, banii intră in 3-10 zile. Vorbesc și despre retrageri pentru că este un aspect care contează, în contextul în care instrumentul financiar de pe care alimentezi contul de pariuri este folosit și pentru scoaterea banilor de acolo. Este bine să te informezi bine înainte de a lua o decizie.

 

  1. De exemplu, Paysafecard este o soluție optimă pentru a depune bani, însă nu și pentru retrageri, întrucât nu intri în posesia banilor, ci doar îi poți folosi pentru a face alte plăți online.

Paysafecard este o cartelă de 25, 50, 100 sau 300 RON pe care găsești un cod PIN de de 16 cifre. Intri în contul deschis pe platforma paysafecard.com/ro-ro, introduci codul, iar balanța e creditată cu suma plătită pe cartelă. Pe site-ul de pariuri, selectezi metoda amintită și ești redirecționat spre paysafecard.

  1. Portofelul electronic Skrill (fostul Moneybookers) este agreat de pariori pentru că banii se transferă și se retrag fonduri instant. Principalul dezavantaj este că mulți operatori nu acordă bonusul de bunvenit clienților care depun prin acest instrument. Ai, însă, parte de bonus la eFortuna.

Poți scoate banii doar pe un card Skrill sau prin transfer bancar (și ai acces instant la ei dacă există un card atașat acelui cont bancar). Nu poți retrage direct pe un card normal.

  1. În fine, operatorii care sunt și în online și în offline pot depune bani în contul online prin Cashpoint. Acesta este un ghișeu amenajat în agențiile terestre, unde te duci cu banii cash și cu buletinul. Este o formulă convenabilă, mai ales pentru cei care sunt în continuare suspicioși față de plățile electronice.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *