Dumbrăvița bate la porțile Ligii a 3-a


Campioana județului Timiș se pregătește pentru cea mai importantă confruntare a sezonului, cea din barajul de promovare în Liga a 3-a. Mehedințenii de la Viitorul Șimian reprezintă ultimul hop pentru FC Dumbrăvița.

Câștigătoare detașată a Ligii a 4-a Timiș are șansa de a urca un eșalon. Trebuie doar să treacă de barajul în dublă manșă programat cu Viitorul Șimian, campioana județului Mehedinți, și va avea asigurate biletele pentru liga a treia.

Barajul se va disputa tur-retur, cu prima manșă la Dumbrăvița în această sâmbătă și returul o săptămână mai târziu, în Mehedinți. Trupa pregătită de Sorin Bălu pare ușor favorită pe hârtie: are stabilitatea financiară, are în componență jucători cu experiența eșaloanelor superioare și reprezintă un campionat județean mai puternic.

Dumbrăvița s-a plimbat prin Liga a IV-a timișeană pe care a câștigat-o cu un avans de 26 de puncte față de Timișul Șag. Nici ASU Politehnica, Ripensia sau CS Ghiroda nu reușiseră un asemenea parcurs în anii trecuți. Tocmai de aceea echipa lui Sorin Bălu pare obligată să treacă peste acest baraj și să urce în eșalonul al treilea.

Prima manșă începe sâmbătă, de la ora 18, la Dumbrăvița, iar returul va fi în 23 iunie, de la ora 17,30, la Șimian.

 

 

FOTO: Facebook FC Dumbravita

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *