Informatica, gazdă în Champions League


În premieră pentru sportul timișean, meciurile din preliminariile Champions League se vor disputa în sala Constantin Jude. Campioana Informatica Timișoara a fost desemnată gazdă a unui turneu preliminar UEFA.

UEFA a acceptat propunerea Informaticii Timișoara de a găzdui o grupă din preliminariile Champions League la futsal. Competiția rezervată cluburilor din fotbalul de sală trece din acest an la titulatura de Champions League și modifică puțin sistemul de desfășurare.

Grupa de la Timișoara  se va desfășura în sala Constantin Jude între 28 august și 2 septembrie. Componența grupei va fi stabilită în 5 iulie, cert este că doar prima clasată în această grupă se califică în faza principală a Champions League.

UEFA a stabilit miercuri gazdele celor 9 turnee preliminare la care vor participa 34 de echipe. Favoritele – în număr de 23 – vor intra în competiție din faza principală alături de cele 9 învingătoare din preliminarii.

Informatica a câștigat în premieră titlul de campioană a României în luna mai și reprezintă România în Champions League. Violeții sunt printre cele trei grupări debutante în cupele europene.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *