O nebunie de grupă în Cupa Challenge!


Campioana va avea parte de o grupă teribilă la cea de-a doua participare în Cupa Challenge. Northampton, Clermont și Newport sunt adversarii rugbiștilor timișoreni în ediția ce începe în toamnă.

Nici cea de-a doua participare în grupele Cupei Challenge nu se anunță a fi mai accesibilă pentru campioana României. Și asta pentru că sorții nu i-au hărăzit oponenți abordabili; există toate premisele ca Timișoara să încheie ultima în grupă la fel cum s-a petrecut și la prima participare.

Timișoara Saracens a fost trimisă în grupa 1 a Cupei Challenge alături de fostele campioane ale Angliei și Franței! Northampton Saints (Anglia) și ASM Clermont (Franta) se anunță a fi niște adversari teribili pentru rugbiștii din Ronaț, în timp ce galezii de la Newport Dragons se prezintă a fi cel mai aboderabil adversar… Northampton este una dintre cluburile de mare tradiție ale Angliei, care în anul 2000 a devenit campioană a Europei. Clermont a jucat de trei ori finala Cupei Campionilor și are un buget anual de 30 milioane de euro!

Meciurile din faza grupelor se vor desfășura între 12 octombrie și 20 ianuarie. Sferturile de finală și semifinalele au loc în primăvara anului viitor, iar finala va avea loc în luna mai, la Newcastle.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *