Program intern complet


Voleibalistele din Timiș și-au aflat programul din startul noii stagiuni. Federația Română a stabilit calendarul campionatului și al Cupei României ce vor debuta în toamnă.

UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj și-au aflat programul primelor meciuri oficiale din sezonul viitor. La sediul FRV a avut loc tragerea la sorți a țintarului Divizie A1 și a Cupei României și cele două teamuri timișene și-au aflat adversarele. Vecine în clasament la finalul sezonului, UVT și CSM au de apărat locurile călduțe – 5 și 6.

Prima rundă din campionat va avea loc la 27 octombrie și UVT Agroland Timișoara va juca în fața propriilor fani cu CSU Belor Galați; CSM Lugoj va evolua pe terenul puternicei Volei Alba Blaj, vicecampioană națională și a Europei. Derbyul județean se va juca în ultima etapă a turului la Lugoj, respectiv ultima etapă a returului la Timișoara. Divizia A1 se va încheia în 15 mai.

În ceea ce privește Cupa României, sorții nu au fost favorabili bănățencelor. Agroland merge în fieful lui Dinamo, iar CSM Lugoj va juca pe terenul lui Medicina Târgu Mureș. Meciurile primului tur se dispută în manșă unică.

Timișorencele și lugojencele mai au emoții în această vară și la tragerea la sorți a meciurilor din cupele europene. Agroland se va afla în urnele Challenge Cup, iar CSM-ul va fi în Cupa Balcanică.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *