Ripensia s-a reunit. ”Ne dorim să fim mai buni”


Foto: Ripensia Timisoara

Ripensia Timisoara s-a reunit cu gândul de a progresa in noul sezon. Formatia din Ciarda Rosie crede in forta ei pentru campionatul urmator si cauta sa mute si pe piata transferurilor. Deocmadata doar Marian Anghelina este  noutate certa dar, galben – roșii testea și o serie de tineri jucători de la echipele din zona.

La reunire s-au prezentat 25 de jucatori: Iulius Rădulescu, Dalin Munteanu Alex Oprița ,George Păduraru , Ștefan Dobre, Andrei Dumiter, Adrian Zaluschi, Gabriel Stoi, Mihai Hecsko, Marius Toma, Cătălin Bădăuță, Adrian Ungureanu, Călin Toma, Cătălin Horcea, Laurențiu Tudor, Flavius Vlădia, Claudiu Apro, Alin Budeț, Claudiu Matiș, Andrei Apostol, Dobie, Rosus și Cluci. Au lipsit Golda, Bocșan, Contra, Mediop, Cosmin Mânecan, Sebastian Bobină, sau Costel Zurbagiu.

Ciprian Urican se așteaptă la un sezon mai tare de Liga a II-a.  ”Ne dorim să fim mai buni ca anul trecut. Cred că se poate. Totul ține de jucători! Factorii din conducere au crescut standardele, ne asigură condiții cât mai bune. E datoria noastră să le transformăm în lucruri bune în campionat.” a declarat antrenorul Ripensiei.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *