Victoria cu numărul 14 la profesioniști


Boxerul timișorean Flavius Biea va reveni în top 200 mondial al categoriei supermijlocii la profesioniști grație victoriei cu numărul 14 obținute. Pugilistul de 28 de ani a câștigat prin KO lupta cu francezul Chaquib Fadli.

Anul 2018 se anunță unul foarte bun pentru pugilistul timișorean cu origini arădene Flavius Biea. Acesta a câștigat primele două lupte disputate în prima jumătate a acestui an și foarte probabil va recupera terenul pierdut după pierderea centurii în luna decembrie.

Biea a câștigat prin KO lupta sa cu numărul 15 în boxul profesionist. Îmbătă seara, la Varpalota, Ungaria, Flavius a câștigat înainte de limită meciul cu francezul Chaquib Fadli. O fost de ajuns o lovitură la cap pentru ca francezul să ajungă la podea și lupta să fie întreruptă.

Mulțumesc celor care au fost alături de mine la această luptă, celor care mi-au trimis mesaje de susținere și încurajare. Avem un drum și nu ne vom opri”, a transmis din Ungaria sportivul timișorean.

Biea are în acest moment un palmares cu 14 succese dintre care 7 prin KO și o singură înfrângere la profesioniști. Înaintea luptei din Ungaria era clasat pe locul 229 mondial al categoriei și la publicarea clasamentului pe această săptămână va urca probabil între primii 200. Timișoreanul de 28 de ani a fost în 2017 posesorul centurii WBA Continental pe care a pierdut-o în luna decembrie și până la sfârșitul acestui an ar putea să lupte pentru a recuceri centura WBA Continental.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *