Victorie insuficientă la Chiajna și ACS Poli ia drumul ligii a II-a


ACS Poli a sperat la o minune in ultima etapa si pentru cateva minute parea aproape de a indeplini o misiune imposibila. Alb – violeții s-au impus în deplasarea de la Chiajna, scor 0 – 1, însă a depins de jocul rezultatelor, unul în care Voluntariului îi era necesar doar un egal.

Timișoara ia astfel drumul ligii secunde într-o seară victorioasă pe teren, dar cu dezamăgire profundă pentru suflarea polistă. Un sezon începur cu planuri îndrăznețe se încheie astfel cu un eșec după un an de muncă cum declara antrenorul echipei. ”Pentru noi din păcate, seara s-a terminat trist. Îmi găsesc cu greu cuvintele. S-a dus munca noastră de un an de zile. La ședința tehnică le-am spus că pentru a spera la o minune trebuie să câștigăm acest meci. Țin să-i felicit încă o dată pe jucători, au dat dovadă de caractere extraordinare.” a declarat Adrian Neaga.

Alb – violeții consideră ca ar fi meritat mai mult în această ediție, dar greșelile făcute împotriva lor s-au dovedit a fi decisive. Neaga și-a asumat o parte din eșec, dar consideră că nu e singurul vinovat. ”Nu știu ce ar fi fost dacă primeam ce meritam în acest an, și aici mă refer la gravele greșeli de arbitraj împotriva noastră….Îmi asum greșelile făcute de mine dar nu și greșelile altora. Mai ales greșelile împotriva noastră au dus la această retrogradare. ” a adaugat tehnicianul lui ACS Poli.

După un sezon ratat s-a vorbit și despre viitor, unul cu incertitudini pentru ACS Poli. Clubul ar fi dispus să continue și în liga a II-a, însă totul va depinde de resursele financiare pe care va reuși să le atragă. ”Sper ca orașul să găsească resurse ca echipa să continue și anul viitor să se bată la promovare.”, a adaugat Neaga.