ASU Poli – Cetate Deva 2 – 2. ”Test reușit” pentru alb – violeți


ASU Poli a remizat cu divizionara C, Cetate Deva, în ultimul joc din cantonamentul de la Sântămăria Orlea, scor 2 – 2. După un joc spectaculos în care ambele au condus, alb – violeții au arătat potențial pentru noul sezon dar și mici greșeli pe care antrenorul Cosmin Petruescu speră să le corecteze la timp.

Remiza in fața unei echipe ce are jucători cu experiență în ligile superioare l-a mulțumit pe antrenorul celor de la ASU Poli. „A fost un test foarte bun, unul reușit, din punctul meu de vedere, în fața unei echipe care, în viitorul sezon, va avea cu siguranță un cuvânt greu de spus la nivelul Ligii a III-a. .. Îmbucurător pentru noi e faptul că am înscris de două ori, am mai avut și alte câteva ocazii de a marca. Din păcate, am comis câteva greșeli defensive, din care am primit două goluri. .. Eu consider însă că echipa are potențial, astfel că sunt încrezător că vom putea corecta erorile comise astăzi”, a declarat Petruescu pentru Druckeria.

Băieții în ghete vor mai sta până marți în cantonamentul hunedorean, urmând a reveni apoi la pregătirea centralizată din Timișoara.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *