ASU Poli invinge Zimbru Chisinau si asteapta startul sezonului: ”Suntem și mult mai uniți”


ASU Poli a obtinut o victorie de moral inaintea startului de sezon, trecand la limita de formatia Zimbru Chisinau, scor 1 – 0

Victoria l-a multumit pe antrenorul baietilor in ghete, care a vazut atitudine la elevii sai, tocmai ceea ce a lipsit in testul din Bihor. Alb – violetii au avut o posesie buna in fata moldovenilor, concretizata adesea cu faze la poarta oaspeților. ”Cred că am făcut un joc bun, am avut o altă atitudine față de precedentul joc de verificare. Sunt mulțumit de joc, de rezultat, de faptul că pe faza de apărare nu am dat posibilitatea adversarului să se apropie foarte mult de poarta noastră. Pe faza de atac am fost echipa cu o posesie mai bună. O frecvență bună de acțiuni de poartă, am pus presiune constant. Un adversar bun, dintr-un eșalon superior, prima ligă din Moldova. Aflat într-o fază de pregătire mai avansată decât noi, ținând cont că ei se pregătesc să înceapă returul de campionat. A fost un test util” a declarat multumit Cosmin Petruescu.

Pentru timișoreni urmeaza primul joc oficial cu Chindia Targoviste,o echipa omogena si cu pretentii. Dar si baietii in ghete sunt convinsi ca au devenit o formatie omogena in ciuda noilor transfeuri.” Cei de la Târgoviște joacă de mult timp împreună, au relații de joc bine stabilite, am văzut și transferurile pe care le-au făcut în această perioadă… Suntem și mult mai uniți, după cele patru săptămâni de pregătire, având în vedere că în această vară au sosit foarte mulți jucători noi” a adaugat antrenorul lui ASU Poli.

Partida dintre ASU Poli si  Chindia Târgoviște va avea loc duminică, 5 august, de la ora 15:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *