ASU Poli, victorie in primul test din cantonament


Foto: Facebook Politehnica Timisoara

ASU Politehnica s-a impus in primul amical din cantonamentul hunedorean. Pe moderna bază sportivă din Sântămăria-Orlea, băietii in ghete nu au avut emotii in fatacelor dela Sportul Petrești (Liga IV – Alba). Alb – violetii s-au imus cu 4- 0, prin golurile jucatorilor nou – veniti: Bozian, Velici (dubla) și Chereches.

Timisoara adeschisscorul in minutul 21 prin Bozian, care a speculat o eroare in defensiva Petrestiului. Atacantul putea dubla avantajul zece minute mai tarziu, dar Dobre nu s-a lasat pacalit de sutul dela 30 de metri.în minutul 35, atunci când a șutat de la 30 de metri, pe centrul porții, iar goalkeeperul ardelenilor, Dobre, a boxat balonul.

Repriza secunda a adus descatusarea pentru elevii lui Cosmin Petruescu. Imediat la reluare, Plamada obtine o lovitura de pedeapsa, iar Velici reuseste si el primul gol pentru ASU Poli.Chereches a dus scorul la 3- 0 in minutul 73, dupa o actiune personala. Zece minute mai tarziu acesta a devenitservant pentu Velici, care a reusitdubla cu o lovitura de cap din interiorul careului.

Următorul joc de verificare a alb – violetilor va avea loc sambata, atunci cand vor intalni pe Cetate Deva, de la ora 18.00.

ASU Poli: Murariu – Szasz, Nicolescu, Scutaru, Cojocaru – Ignea, Vidrăsan – Schieb, Bozian, Ghinescu – Bănică. În partea secundă au mai intrat Borbei – Bilia, Mera, Coadă,Cherecheș, Bedea, Gașpar, Bîte, Plămadă, Miholca, Velici.

â

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *