Biea va boxa la Arad


Pugilistul Flavius Biea va boxa în orașul său natal în această toamnă, în Arad. Meciul său va fi inclus pe lista evenimentului Noaptea Campionilor, programat să se desfăşoare în data de 3 noiembrie.

Lupta de la Arad ar fi cea cu numărul 16 din cariera sa la profesioniști (14 victorii și o singură înfrângere). În cel mult trei săptămâni Flavius Biea îşi va afla adversarul din gala de la Arad organizată de cei de la Ruben Stoia Boxing Club.

Până la evenimentul de la Arad vreau să organizez o gală la Timişoara în ultima săptămână din septembrie ori în primul weekend din octombrie. În cadrul acestui eveniment ne-am propus să trecem alţi doi sportivi timişoreni la profesionism. Mai am o variantă în 15 septembrie într-o gală organizată de promotorul Felix Racz la Budapesta. Prezenţa mea în Ungaria depinde de concretizarea galei de la Timişoara. Meciurile vor fi apropiate, dar trebuie să boxez cât mai mult”, ne-a declarat Biea.

Sportivul stabilit la Timișoara speră ca după cele două lupte să îl întâlnească în 2019 pe ucraineanul Valentyn Golovko, în fața căruia a cedat centura continentală în versiunea WBA. În prima jumătate a acestui an, boxerul de 28 de ani a urcat de două ori în ring, la Oradea şi la Varpalota (Ungaria), de fiecare dată câștigând disputa.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *