Bronz pentru Timișoara 89ers


Timișoara 89ers s-a impus în finala mică a RowBow-ului după un joc în care s-au dovedit mai experimentanți decât cei de la Bucharest Warriors. Bănățenii s-au impus cu scorul de 19 – 7 pe terenul din Valea Domanului, care a găzduit in premiera un astfel de joc.

Timișorenii continuă tradiția medaliilor, urcând din nou pe podium la finalul sezonului. Primul sfert jucat pe stadionul ”Mircea Chivu” a fost marcat de o prestația celor două compartimente defensive. Timișoara a fost echipa care a deschid scorul printr-un field-goal reușit de Mario Borza. Bucureștenii au au răspuns printr-un touch-down, completat de un extra-punct.

La pauză, bucureștenii intrau astfel în avantaj, însă partea a doua a jocului actiunile ofensive ale timisorenilor s-au concretizat. Bogdan Cocoșilă a dat un prim touch-down pentru 89ers în sfertul al treilea, completat cu extra-punct pentru 13-7 în favoarea bănățenilor. Tot el  stabilit si scorul final, 19-7 pentru Timișoara.

In finala mare, Cluj Crusaders și-a păstrat coroana după ce s-a impus in fata celor de la  Bucharest Rebels, scor 10 – 0.

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *