Patru sub tricolor!


Veste excelentă pentru UVT Agroland Timișoara care va trimite 4 jucătoare la următoarea acțiune a naționalei de senioare a României. Andreea Petra, Roxana Iancu, Petruța Orlandea și Sorina Miclăuș se vor prezenta la reunirea tricolorelor din 12 iulie.

Patru este numărul jucătoarelor pe care revelația sezonului le trimite la naționala României de senioare. Asta după ce selecționerii le-au chemat pe ultima sută de metri sub tricolor pe două foste junioare. Centrul Petruța Orlandea și extrema Sorina Miclăuș au fost convocate în premieră la naționala de senioare a României, care se pregătește, la Craiova.

Cele două se alătură astfel colegelor Andreea Petra și Roxana Iancu, deja prezente în cantonamentul tricolorelor. O națională condusă de Mădălina Angelescu ce va intra curând în preliminariile Campionatului European din 2019. România a fost repartizată în grupa F, alături de Bosnia-Herțegovina, Spania și Letonia. Patru partide din preliminarii vor avea loc în luna august, celelalte două fiind programate la începutul anului viitor, în luna ianuarie. Primele două clasate se califică la turneul final, care va fi găzduit de 4 țări: Turcia, Polonia, Ungaria și Slovacia.

De remarcat că Miclăuș și Orlandea au fost în trecut colege și la reprezentativele juvenile ale României.

Este de așteptat ca cele 4 voleibaliste să lipsească de la reunirea din luna august a echipei UVT Agroland Timișoara.

 

Spune-ti opinia!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *